Poziv za ucesnike plesnih radionica tokom leta u Novom SaduAsocijacija Kulturanova organizuje seriju plesnih radionica tokom leta u okviru projekta "Gradionica". Prva radionica je planirana od 17. do 24. jula. Potrebno nam je 6 profesionalnih plesača i 6 onih koji ne moraju imati profesionalno iskustvo, već neki svoj specifičan odnos prema domu, bilo da su studenti, imigranti, stranci, izbeglice i sl.

Ovu radionicu vodi švedska koreografkinja Sybrig Dokter i bavi se ispitivanjem našeg poimanja doma, a za kraj je planirana site-specific prezentacija.

Druga radionica je od 24. jula do 1. avgusta i vodi je austrijska koreografkinja Sara Ostertag. Ova radionica takođe za cilj ima site-specific prezentaciju, ali će se baviti pitanjem revolucije u javnom prostoru. Ukoliko želite da se prijavite, pošaljite samo kratku biografiju na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Preuzmite dokumente:

dokument1
dokument2

Asocijacija Kulturanova, Preradovićeva 123/231, 21032 Petrovaradin, Srbija; info@kulturanova.org