Drugi broj BCC - Balcan Can Contemporary PDF Štampa El. pošta

Drugi broj regionalnih novina za izvođačke umetnosti BCC - Balcan Can Contemporary, izlazi 16. decembra 2010. godine. Ove novine su zajednički projekat Asocijacije Kulturanova (Novi Sad), Drugo more (Rijeka), Frakcija (Zagreb), Maska (Ljubljana), Perforacije (Zagreb), Tanzelarija (Sarajevo), Stanica (Beograd) i TkH platforma (Beograd).

Opširnije...
 
A3.Format u KMAG 19-20 Easy Rider izdanje PDF Štampa El. pošta

KMAG je Poljski life-style magazin koji izlazi u Varšavi. Romuald Demidenko, urednik dizajn segmenta magazina je napisao kratak članak o A3.Format grupi a mi smo mu poslali 9 radova. Svi radovi se nalaze na 34. strani.

Opširnije...
 
A3.Format osvojio GRIFON 2010 PDF Štampa El. pošta

A3.Format grupa je osvojila GRIFON 2010 na 8. konkursu za najbolji grafički dizajn u Srbiji, Republici Srpskoj i Crnoj Gori u 2008. i 2009. godini za publikaciju Vol:04 Ideology of design koju smo realizovali u Novembru 2009. godine kao deo većeg projekta u organizaciji centra za nove medije kuda.org iz Novog Sada.

Opširnije...
 
Izložba "Pogledi: Susret ličnih istorija Srba i Albanaca" PDF Štampa El. pošta

Svečano otvaranje izložbe "Pogledi: Susret ličnih istorija Srba i Albanaca" održava se u sredu, 10. novembra 2010. godine, sa početkom u 18h u Muzeju savremene umetnosti Vojvodine. Izlaganje intervjua i fotografija iz života Srba i Albanaca na Kosovu realizovano je kroz saradnju Asocijacije Kulturanova iz Novog Sada i Multimedia Centra iz Prištine.

Opširnije...
 
Susret ličnih istorija Srba i Albanaca PDF Štampa El. pošta

Devetočlana ekipa Kulturanove (organizator, dva koordinatora, četvoro žurnalista, kamerman i fotograf), boravila je na teritoriji Kosova između 15. i 19. jula. Obišli smo Prištinu, Gračanicu, Laplje Selo i Čaglavicu. Albanski tim je održao 16. jula svoju radionicu na kojoj su prisustvovali članovi i srpskog i albanskog tima.

Opširnije...
 
A3.Format @ Dan D, Zagreb PDF Štampa El. pošta

A3.Format grupa je 12.06.2010. predstavila deo radova iz pete publikacije "EKO Izdanje" na sajmu dizajna Dan D, u Zagrebu. Ovo jedinstveno dizajnersko događanje održava se po prvi put i to u vrlo uzbudljivom prostoru – napuštenom kompleksu Stare klaonice (klanice) Zagrepčanka.

Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 Sledeća > Kraj >>

Strana 5 od 7

 

Pratite nas:

 

Partneri:

 

 

Asocijacija Kulturanova

Preradoviceva 123/231

21032 Petrovaradin

Serbia

info@kulturanova.org