A3.Format "Uradi sam" radionica PDF Štampa El. pošta

Asocijacija Kulturanova i A3.Format grupa pozivaju mlade autore sa teritorije Srbije da se prijave za učešće na radionici "Uradi sam".

"Uradi sam" označava etiku oslanjanja na lične kapacitete. Ona promoviše ideju da osoba može učiniti daleko više nego što pretpostavlja da je moguće.

Opširnije...
 
Drugi broj BCC - Balcan Can Contemporary PDF Štampa El. pošta

Drugi broj regionalnih novina za izvođačke umetnosti BCC - Balcan Can Contemporary, izlazi 16. decembra 2010. godine. Ove novine su zajednički projekat Asocijacije Kulturanova (Novi Sad), Drugo more (Rijeka), Frakcija (Zagreb), Maska (Ljubljana), Perforacije (Zagreb), Tanzelarija (Sarajevo), Stanica (Beograd) i TkH platforma (Beograd).

Opširnije...
 
A3.Format u KMAG 19-20 Easy Rider izdanje PDF Štampa El. pošta

KMAG je Poljski life-style magazin koji izlazi u Varšavi. Romuald Demidenko, urednik dizajn segmenta magazina je napisao kratak članak o A3.Format grupi a mi smo mu poslali 9 radova. Svi radovi se nalaze na 34. strani.

Opširnije...
 
Izložba "Pogledi" u Prištini PDF Štampa El. pošta

Otvaranje izložbe "Pogledi: Susret ličnih istorija Srba i Albanaca" u Prištini (Kosovo), održaće se u četvrtak, 16. decembra 2010. godine, sa početkom u 18h u Teatru Dodona. Izložba intervjua i fotografija iz života Srba i Albanaca na Kosovu realizovana je kroz saradnju Asocijacije Kulturanova iz Novog Sada i Multimedia Centra iz Prištine.

Opširnije...
 
Izložba "Pogledi: Susret ličnih istorija Srba i Albanaca" PDF Štampa El. pošta

Svečano otvaranje izložbe "Pogledi: Susret ličnih istorija Srba i Albanaca" održava se u sredu, 10. novembra 2010. godine, sa početkom u 18h u Muzeju savremene umetnosti Vojvodine. Izlaganje intervjua i fotografija iz života Srba i Albanaca na Kosovu realizovano je kroz saradnju Asocijacije Kulturanova iz Novog Sada i Multimedia Centra iz Prištine.

Opširnije...
 
Susret ličnih istorija Srba i Albanaca PDF Štampa El. pošta

Devetočlana ekipa Kulturanove (organizator, dva koordinatora, četvoro žurnalista, kamerman i fotograf), boravila je na teritoriji Kosova između 15. i 19. jula. Obišli smo Prištinu, Gračanicu, Laplje Selo i Čaglavicu. Albanski tim je održao 16. jula svoju radionicu na kojoj su prisustvovali članovi i srpskog i albanskog tima.

Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 Sledeća > Kraj >>

Strana 5 od 7

 

Pratite nas:

 

Partneri:

 

 

Asocijacija Kulturanova

Preradoviceva 123/231

21032 Petrovaradin

Serbia

info@kulturanova.org