Poziv za učešće na novim radionicama u septembru

Ako ste spremni da progovorite o ljudskim pravima kroz pokrete, ritam i video i imate iskustva u bilo kojoj vrsti pokreta i pojavljivanja na sceni, ako vas zanima kako savremeno društvo funkcioniše i želite da ga promenite , onda je ovo poziv koji ste čekali.

Poziv je otvoren za sve mlade mađarske i srpske nacionalnosti od 16 do 30 godina. Radionice koje podrazumevaju ples, pisanje, izražavanje kroz video zapis, kao i kreativni proces, vodiće poznata koreografkinja Sybrig Dokter i umetnica Nadja Voorham. Radionice će biti održane u “Fabrici”, SKCNS, Bul. Despota Stefana 3, u periodu od 10:00-16:30h (pauza od 12:30-14:00h) Prođimo skupa kroz ovaj kreativni proces, isražujmo i smišljajmo nove ideje, dođimo zajedno do finalnog umetničkog performansa.

Rok za prijavu je 20.avgust 2014.godine, prijave šaljite na: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

www.sybrigdokter.com/news.html

www.archaeologicalbodies.org

www.kulturanova.org

 
Poziv za audiciju!

Dragi naši, za početak hvala vam što ste se u tolikom broju odazvali na prethodnu audiciju, ali dobra vest tek sledi. Pozivamo sve vas koji niste bili u mogućnosti da prisustvujete prethodnoj audiciji da to uradite ovaj put. Ako volite da putujete i da se družite, prijavite se za učešće na Letnjem Art Kampu koji će se održati u Novom Sadu od 21. do 27. jula, a u okviru projekta EXCEPT- Exchange of Community Based Cultural Practices koji je podržala Evropska Komisija i koji uključuje šest zemalja (Nemačku, Francusku, Italiju, Poljsku, Srbiju i Mađarsku) i dođite na A U D I C I J U koja će se održati 17. Juna od 11h u KUD “Svetozar Marković”, Šumadijska 6a (pored Riblje pijace).

Potrebno je spremiti solo tačku (monolog, scena, pesma, ples, recitacija…) po izboru u trajanju od 3 minuta.

Prijave slati na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli gde treba ukratko da se predstavite i kažeš zašto želite da se bavite pozorištem.

Vidimo se na audiciji!

 
Humanitarna predstava

Kako bismo i mi na neki način olakšali život ugroženom stanovništvu odlučili smo da ponovo izvedemo predstavu "Guliver u Kazohiniji". Predstava će biti odigrana 16.06 u 19h u KUD "Svetozar Marković (Šumadijska 10). Kao što možete da predpostavite, predstava je isključivo humanitarnog karaktera i ulaznicu možete osvojiti tako što ćete doneti konzerviranu hranu ili sredstva za higijenu.

 

 

 
Guliver u Kazohiniji

U okviru dvogodišnjeg projekta EXCEPT „Kreativno putovanje – razmena socijalno angažovanih kulturnih praksi među zajednicama“, koji je podržan je od strane Evropske Komisije i koji uključuje šest zemalja (Nemačku, Francusku, Italiju, Poljsku, Srbiju i Mađarsku), predstava „Guliver u Kazohiniji“ do sada je odigrana šest puta:

Opširnije...
 
Audicija!

Svi vi koji volite pozorište,

dobro došli na umetničko putovanje u okviru projekta EXCEPT. Ako biste i vi voleli da izađete na binu, odrecitujete nešto ili možda zaplešete, odglumite, otpevate ili ispričate nešto zanimljivo, ovo je pravi poziv za vas.  Potrebno je samo da spremite tačku koja će trajati oko 3 minuta i dođete na audiciju.

Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 Sledeća > Kraj >>

Strana 1 od 5

 

Pratite nas:

 

Partneri:

 

 

Asocijacija Kulturanova

Preradoviceva 123/231

21032 Petrovaradin

Serbia

info@kulturanova.org