TAKT naslovnav1  Mladi bendovi, koji pri tom sviraju autorsku muziku, pevaju na srpskom ili nekom od jezika nacionalnih manjina, ponovo će moći da se prijave da učestvuju na Tradicionalnom festivalu kantautorske akustične muzike TAKT. Šesti TAKT festival biće održan 26. i 27. avgusta 2017.


Asocijacija Kulturanova svojim aktivnostima podržava mlade u dostizanju svojih ciljeva. Mladi umetnici koji su sa nama sarađivali znaju da iza svake akcije, druženja, aktivnosti na projektu, ostaju nova poznastva, kvalitetni kontakti, nove mogućnosti. Kao i svake godine festival TAKT je prostor gde mladi bendovi imaju priliku da se predstave publici, ali ne hitovima drugih, nego, svojim pesmama koje će, nadamo se, postati hit.

Smisao festivala je podrška mladim autorima, autorskom tekstu, muzici, što je prošle 2016. godina rezultiralo predstavljanjem 16 autora i bendova.


Ove godine festival ćemo održati u novom prostoru, jedinstvenom u Novom Sadu po svojoj ponudi kulturnih sadržaja. Kulturni Centar LAB, nalazi se u ulici Dr Hempta 2.  Gde se tačno nalazimo pogledajte na ovom linku https://goo.gl/maps/MvnDmuF7zyj


Propozicije konkursa su iste kao i prethodnih godina a mogu se videti na prijavnoj stranici TAKT Festivala.


Prijavite se , čekamo vas!

Asocijacija Kulturanova, Preradovićeva 123/231, 21032 Petrovaradin, Srbija; info@kulturanova.org