Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Main Menu

Loading Theme Customizer. Please wait...

i fotografe da se prijave za umetničku rezidenciju iz dva dela. Izabrani umetnici će učestvovati u oba dela rezidencije: prvi deo će biti održan u Segedinu od 3. do 10. avgusta tokom THEALTER međunarodnog pozorišnog festivala, dok će drugi deo biti održan u Novom Sadu od 15. do 22. septembra tokom TAKT Festivala.

Tražimo 5 učesnika iz Segedina i njegove regije, i 5 učesnika iz Novog Sada i njegove okoline. Umetnici iz Srbije će putovati u Segedin u avgustu i domaćini će im biti lokalni umetnici, zatim će umetnici iz Mađarske u septembru otputovati u Novi Sad.

Ako si muzičar ili fotograf, ako voliš da istražuješ, putuješ i upoznaješ nove ljude, onda je ova prilika za tebe! Cilj rezidencije je razvijanje zajedničkog rada umetnika koji učestvuju, kao i predstavljanje rezultata njihove saradnje na kraju boravka. Troškove boravka za putujuće umetnike (putne troškove, smeštaj i obroke) snosiće organizatori.

Rok za prijavu je 26. jul.

Možeš da se prijaviš za učešće na ovom formularu na engleskom jeziku: link za prijavu

Ako imaš bilo kakvih pitanja, kontaktiraj nas na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

 

Pin It